. Cina 1ml, 2ml Cryogenic Vial pabrik jeung suppliers |J.sanggup

1ml, 2ml Cryogenic Vial

Katerangan pondok:

Jumlah modél: CV-1WX / CV-2WX

Jilid 1ml, barkod OEM

Jilid 2ml, barkod OEM


Rincian produk

Tag produk

CV-1_01

CYRO VIAL

DNase na RNase bébas, kinerja sealing High

INFORMASI PRODUK

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX) -6
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX) -6

Jumlah modél: CV-1WX, CV-2WX

Ngaran produk: Cyro Vials

Bahan tabung: Polipropilén

Bahan Cap: Poliétilén

Kapasitas: 1ml, 2ML

Warna: Transperate / Beureum / Konéng / Bulao / Héjo Cap

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX) -7
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX) -7

FITUR

DNAse/RNAse bébas, Lulus

kasabaran suhu: -196 ℃ -121 ℃

Suhu luhur sareng résistansi tekanan

Ngulang katirisan jeung thawing

Steril sadia

Fitur produk:

1. Bahan polipropilén kelas médis, tiasa beku sareng ngalebur sababaraha kali.

2. 1ml, 1.5ml, 2ml (luar jeung jero) rupa-rupa spésifikasi sadia.

3. 1ml sareng 1.5ml cocog pikeun 100 kotak, sareng 2ml cocog pikeun 81 kotak.Tutup kotakna tiasa dipilih dina tujuh warna: beureum, koneng, biru, héjo, bodas, wungu sareng oranyeu.

4. éléktron beam sterilization, euweuh DNase, RNase, euweuh endotoxin, euweuh exogenous DNA tube kode bar unik.

Parameter:

Toléran ka -196 ℃ ~ 121 ℃, neundeun aman dina kaayaan fase gas nitrogén cair.

PRODUK TAMPILAN

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX) -8
1ml Cryogenic Vial (CV-1WX) -9
1ml Cryogenic Vial (CV-1WX) -10
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX) -8
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX) -9
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX) -10

Pursuits langgeng urang téh sikep "nganggap pasar, nganggap adat, hal elmu" jeung téori "kualitas dasar, kapercayaan pisan munggaran tur manajemén canggih" pikeun Produsén Cina 4ml Thread Cryo Vials éksternal kalawan Silicone Seal. , Kami bungah nu urang steadily tumuwuh kalayan rojongan jangka panjang aktip tur konsumén wareg kami!

Produsén Cina Cryo Vials, Cryovial, The pangalaman gawé di sawah geus mantuan kami ngajalin hubungan kuat jeung konsumén jeung mitra duanana di pasar domestik jeung internasional.Mangtaun-taun, produk sareng solusi urang parantos diékspor ka langkung ti 15 nagara di dunya sareng parantos seueur dianggo ku para nasabah.

Kalayan téknologi sareng fasilitas canggih, kontrol kualitas anu ketat, harga anu lumayan, jasa unggul sareng kerjasama anu caket sareng para nasabah, kami bakti pikeun nyayogikeun nilai anu pangsaéna pikeun konsumén urang pikeun Produsén Cina 2ml 5ml 10 Ml Transparan Cryogenic Vials Well Seal Plastic Test Cyro Tabung Self Standing Cryotube Clear Freezing Cryovial Tube, Perusahaan kami didedikasikeun pikeun nyayogikeun palanggan produk kualitas anu luhur sareng stabil dina harga anu kompetitif, ngajantenkeun unggal nasabah wareg sareng produk sareng jasa kami.

Produsén Cina katirisan Tube, 1.5ml Cryotube, Saterusna, sakabéh solusi urang anu dijieun kalawan parabot canggih tur prosedur QC ketat guna mastikeun kualitas luhur.Upami anjeun kabetot dina salah sahiji produk sareng solusi kami, anjeun henteu kedah ragu ngahubungi kami.Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: