. Cina Gynecology heunceut Cervix Sikat pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Gynecology heunceut Cervix Sikat

Katerangan pondok:

Jumlah modél: YJB1

Dimaksudkeun pamakéan: Kumpulkeun sél exfoliated jeung sékrési sampel tina cervical , heunceut manusa, pikeun screening TCT di klinik gynecology jeung puseur ujian fisik.

Bahan: sirah PE

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

YJB1_01
YJB1_02
YJB1_03
YJB1_04
YJB1_05
YJB1_06

  • saméméhna:
  • Teras: