Brosur & Arah

Arah Produk jeung Brosur

Ningali atanapi unduh pituduh sareng brosur produk.Lamun gagal pikeun manggihan produk nu Anjeun keur pilari, mangga nelepon +86 755 28591602, atawa surélék ka:info@jablebio.com, pikeun leuwih rinci.

Bubuka-Naso / Oropharyngeal Swab

Bubuka-Cervical Sampel Kolektor (Kit) kempelan diri

Pendahuluan-Disposable Virus Sampling Tube (Kit)

Bubuka-HPV Cervical Sampling Sikat Kit

Bubuka-Ciduh Koléksi Kit

产品手册-深圳远健生物科技有限公司

简介-HPV宫颈自采样套装

简介-一次性使用病毒采样管

简介-子宫颈样本采集器

Pamaké Manual-Disposable Spesimen Koléksi Swab

Pamaké Manual-Disposable Virus Sampling Tube

Pamaké Manual-Ciduh Koléksi Kit

说明书-细胞保存液

说明书-一次性使用病毒采样管

说明书-一次性使用采样管

说明书-一次性使用无菌采样拭子

说明书-子宫颈样本采集器