Cleanroom Swab Leyuran

swab cleanroom J.able urang dijieun maké bahan baku kelas premium sarta mesin canggih dina arah para ahli urang.Sumawona, swab anu ditawarkeun kami ogé dipariksa dina prosedur anu béda dina pangawasan ketat para pengontrol kualitas pikeun mastikeun daya tahan na sateuacan dikirim.swab disadiakeun dipaké pikeun meresihan aplikasi.Salian ti éta, J.able Cleanroom Swab ditawarkeun dina sababaraha ukuran sareng bérés dina harga anu ramah saku.
Fitur:
• buktina abrasion
• finish lemes
• kakuatan High
• lemesna
Rincian:
Cleanroom Swab dijieun ku bahan ultraclean kalawan beungkeutan panas beresih jeung téhnologi centrifugal lean.Éta gaduh kakuatan sealing ujung anu saé, teu aya pelepasan partikel sareng sékrési résidu nalika ngabersihan bagian sareng permukaan sénsitip anjeun.Kabéh swab cleanroom kami liar dipaké dina HDD, optik, semikonduktor, farmasi pikeun miceun rereged kuantitas renik tina ramo teu bisa ngahontal wewengkon.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2