Profil Perusahaan

ngeunaan-01

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2014, Shenzhen J.able Bio Co., Ltd., ayana di Zona Ékonomi Husus Cina, kota puseur ékonomi nasional jeung kota internasional - Shenzhen, occupying wewengkon 2000 méter pasagi, kaasup pabrik GMP kalawan Kelas 100.000 bersih. kamar & 10.000 Lab, kamar kontrol positif, kamar steril, kamar wates mikroba, sistem cai murni médis.

J.able anu husus dina suplai médis kayaning kempelan spésimén mikrobiologis jeung solusi tranport, solusi consumable laboratorium, solusi swab cleanroom.

Koléksi spésimén mikrobiologis sareng solusi transportasi: kit uji DNA, swab oropharyngeal sareng nasopharyngeal, swab nilon flocked, swab rayon flocking, swab busa/rayon, sampler HPV cervical, tabung sampling virus disposable, kit pengumpulan ciduh, réagen diagnostik In vitro, anu utamina dipaké pikeun uji genetik, bio-farmasi, rumah sakit, Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan, réagen diagnostik jeung sampling forensik jsb.

Solusi consumable laboratorium: vial cryogenic, tube centrifuge, mindahkeun pipet, loop inoculating, tube sampel, kotak freezer PC, jsb J.able geus ngadegkeun hiji garis produksi molding palastik: fokus dina panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi runtuyan produk plastik. diperlukeun dina widang kultur sél, sub bahan consumables, konstruksi perpustakaan sampel sarta réagen diagnostik.

Solusi swab cleanroom: swab busa cleanroom, swab poliéster, swab microfiber, jsb cleanroon consumables.

Kusabab gawé babarengan anu caket sareng seueur lembaga riset di bumi sareng di luar negeri, kalolobaan produk urang ngagaduhan CE, FDA, ISO13485, ékspor sertipikat produk médis, uji Biocompatibility sareng laporan SGS.Sajaba ti éta, urang keur nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda.Adhering kana prinsip bisnis saling mangpaat, kami geus miboga reputasi dipercaya diantara konsumén urang kusabab cervices profésional urang, produk kualitas sarta harga kalapa.Kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM.

Upami anjeun ngagaduhan ideu atanapi konsép énggal pikeun produk, mangga ngahubungi kami.Kami bungah gawé bareng anjeun sarta tungtungna mawa Anjeun produk wareg.

J.able dedicated dina nyadiakeun produk pangalusna, layanan pangalusna, R & D pangalusna, pikeun ngawujudkeun Produk Héjo sarta Usaha Héjo.

J.able, bisa jadi pamimpin di disposable lab.