. Cina 10ml VTM + swab Kit pabrik jeung suppliers |J.sanggup

10ml VTM + Swab Kit

Katerangan pondok:

Jumlah modél: JVTM-10A

Dimaksudkeun pamakéan: Ngumpulkeun, neundeun jeung transportasi sampel virus

Spésifikasi: média VTM + kit swab

Mangsa validitas: 1 taun

Sertipikat: CE

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

JVTM-10A_01
2
10ml tube VTM + swab Ngaran Produk Tabung Sampling Virus Disposable ( Kit )
Nomer modél JVTM-10A
Komponén Oropharyngeal/Nasopharyngeal Swab, 10ml Tube kalawan Solusi Ngawétkeun
Bahan Sapuan Nilon Flocked Swab atanapi Spons Swab
Bahan Tube Tabung: PP Cap: PE
Kapasitas 3-6 ml cairan
Fungsi Koléksi, transportasi sareng neundeun spésimén
Panyimpenan Suhu kamar
Validitas 12 bulan
Fitur 1. Sampling swab: Oral Swab (30mm atawa 48mm breakpoint), Tikoro Swab (80mm breakpoint), Nasal Swab (48mm atawa 80mm breakpoint)
2. Solusi pelestarian: Non-inactivated atanapi inactivated
3. Warna: Beureum atawa warna transparan
Bungkusan 25 kit/tas, 20 tas/karton
50 kit / kotak, 20 kotak / karton
JVTM-10A_03
JVTM-10A_04
JVTM-10A_05
JVTM-10A_06
JVTM-10A_07
dcdthfd

  • saméméhna:
  • Teras: