. Cina kerung iteuk bolu swab pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Kerung iteuk bolu Swab

Katerangan pondok:

Jumlah modél: FS-H10(15025HM)

Dimaksudkeun pamakéan: sampling tikoro, swab lisan, ngumpulkeun ciduh

Bahan: bolu médis, PU, ​​hallow iteuk

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

1

INFORMASI PRODUK

Ngaran Produk Sampling Foam Swab
Aplikasi Lisan, Ciduh Sampling
Bahan Tip Busa Polyurethance
Kapadetan 1,75 lb/potongan
Ukuran Pori 100porésin2+20%
Bahan Tongkat PP
Warna Tongkat Bodas
3

4

6
7

terus ningkatkeun, pikeun mastikeun solusi kualitas alus saluyu jeung pasar jeung shopper syarat baku.Usaha urang ngagaduhan program jaminan kualitas luhur anu leres-leres didirikeun pikeun sumber Pabrik Cina Grosir Steril Koléksi Sampling Médis Busa Angkutan Swabs, Sakur anu kalebet ti anjeun tiasa dibayar kalayan béwara anu paling hébat!

Sumber pabrik Cina Spons Nasal Swab, Nasal Swab, Urang nyobian pangalusna kami sangkan leuwih konsumén senang tur wareg.kami tulus miharep pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang alus kalawan parusahaan anjeun esteemed panginten kasempetan ieu, dumasar kana sarua, saling mangpaat tur win win bisnis ti ayeuna nepi ka hareup.

Kalawan motto ieu dina pikiran, urang ayeuna geus tumuwuh jadi salah sahiji rada jigana paling technologically inovatif, ongkos-efisien, jeung pabrik harga-kalapa pikeun Cina OEM Cina Swab nasal borongan Factory Tikoro Foam Swab Nasal Sampel Koléksi Médis Steril Spons Swab, Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun prerequisites anjeun sarta tulus dina lookout maju ka acquiring nikah perusahaan éféktif silih sareng anjeun!

China OEM China Foam Tip Swab, Sponge Swab Foam, Kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan anu munggaran.Misi kami nyaéta pikeun ngudag kualitas superlatif, ngajantenkeun kamajuan anu terus-terusan.Urang tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nyieun kamajuan leungeun dina leungeun jeung kami, sarta ngawangun masa depan makmur babarengan.


  • saméméhna:
  • Teras: