Solusi Consumable Laboratorium

J.able nyadiakeun consumables laboratorium biasa nu bisa loba dipaké dina rupa-rupa percobaan panalungtikan ubar fisik, kayaning ékspérimén bahan mikro, percobaan rékayasa gén, percobaan fisik sub, percobaan prosés sél jeung saterusna.
Perusahaan kami gaduh kamampuan desain kapang anu kuat, kamampuan pamrosésan alat mesin sareng kamampuan ngabentuk plastik.Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun rupa-rupa pangembangan kapang sareng jasa kustomisasi produk pikeun industri.
Kami ngagaduhan Corong Koléksi Saliva, Tabung Sampel, Tabung Centrifuge, Tip Pipet, Tabung PCR, Loop & Jarum Inoculating, Kotak Freezer PC, Microtubes Cap Screw, Pipet Serologis ...