Koléksi spésimén Mikrobiologi sareng Solusi Angkutan

Oral Swab (Kit) - Kumpulkeun sampel biologis sapertos sél exfoliated sareng virus tina rongga lisan pikeun kultur sél, deteksi DNA / RNA, jsb.
 
Nasopharyngeal, Throat Swab (Kit) - Kumpulkeun conto virus tina nasopharyngeal manusa sareng saluran pernapasan, pikeun influenza, HFMD sareng panyakit virus pernapasan sanés.
 
Cervical, Urethral Swab( Kit) - Kumpulkeun sél exfoliated jeung sékrési sampel tina cervical manusa, heunceut jeung uretra, pikeun TCT na HPV screening di klinik gynecology jeung puseur ujian fisik.
 
Fecal Swab (Kit) - Kumpulkeun sampel fecal, pikeun kasakit tepa peujit, inféksi parasit saluran pencernaan, tumor ganas, kasakit pankréas jeung sistem hépatobiliary, jsb.
 
Kit Koléksi Ciduh - Kumpulkeun sél saliva mukosa lisan pikeun ékstraksi DNA/RNA.