Warta

  • Uji sampling diri HPV di bumi

    HPV disebut human papillomavirus, nyaéta virus inféksi saluran reproduksi umum, nurutkeun carcinogenicity na, dibagi kana tipe-resiko tinggi jeung low-resiko.Dina kaayaan normal, inféksi pengkuh tina HPV résiko luhur bakal ngakibatkeun kanker serviks, sareng sakitar 90% kanker serviks nyaéta ...
    Maca deui
  • Naha lalaki kedah disaring pikeun HPV?

    Dina pamahaman loba jalma, inféksi HPV "eksklusif" pikeun awéwé.Barina ogé, 99% kanker serviks aya hubunganana sareng inféksi HPV jangka panjang!Kanyataanna, loba kangker lalaki pakait sareng inféksi HPV.Naon ari HPV?HPV disebut human papillomavirus, mangrupakeun répro ...
    Maca deui
  • Shenzhen J.ale Bio Cervical Sampel Kolektor dibuka

    Saatos 1 taun gawé teuas, sadaya staf Shenzhen J.able Bio Co., Ltd. geus terus milih bahan baku pikeun collector sampel cervical produk, robah desain, nguji usability jeung kaamanan produk, dikirim sampel pikeun inspeksi. , sarta diverifikasi kualitas produk, jsb., fin...
    Maca deui
  • Bédana antara solusi pelestarian virus sareng solusi pelestarian sél

    Sateuacan ngawalon bédana antara solusi pelestarian virus sareng solusi pelestarian sél, urang kedah terang heula naon solusi pelestarian virus.Solusi pelestarian virus cocog pikeun ngumpulkeun, ngawétkeun sareng ngangkut conto virus umum sapertos coronavirus anyar ...
    Maca deui
  • J.able Bio ciduh Koléksi Kit

    Koléktor ciduh disebut ogé sampler ciduh, alat pangumpulan ciduh, tabung pangumpulan ciduh DNA.Ciduh mangrupakeun campuran kompléks nu ngandung teu ukur rupa protéin, tapi ogé DNA, RNA, asam lemak, sarta sagala rupa mikroorganisme.Studi geus kapanggih yén rupa-rupa komponén protéin dina getih ar ...
    Maca deui
  • J.able Bio VTM sampling tube kit - Kumaha milih virus sampling tube kit anu bener (swab sareng volume)

    The disposable virus sampling tube dihasilkeun J.able Bio boga rupa-rupa spésifikasi, nu bisa loyog jeung rupa-rupa swabs, volume gudang cairan, jeung sajabana, kumaha carana milih kit tube sampling bener?Éta tiasa dipilih tina mode sareng tujuan sampling.Mode sampling: pamakéan tunggal, 5 ...
    Maca deui
  • J.able Bio meunang CE-IVD disatujuan pikeun kit ngumpulkeun ciduh

    Kit Koléksi Ciduh, diproduksi ku J.able Bio, saatos usaha nerapkeun CE salami dua bulan, kami tungtungna nampi persetujuan ku Jérman DIMDI Kit koléksi ciduh diwangun ku corong, cap, tabung sareng / atanapi solusi pelestarian.Pikeun ngumpulkeun ciduh manusa sam ...
    Maca deui
  • J.bale Bio: Babandingan VTM inactivated jeung non-inactivated

    Babandingan dua VTM: VTM dinonaktipkeun jeung non-dinonaktipkeun VTM (média transportasi virus) dipaké pikeun ngumpulkeun, pelestarian, transportasi sampel virus umum, kayaning virus corona, virus influenza, virus HFMD, jsb Ieu mangrupakeun jenis cairan nu. ngajaga zat anu dideteksi tina virus ...
    Maca deui
  • J.able Bio Co., Ltd. disatujuan ku ISO13485

    J.able Bio Co., Ltd. disatujuan ku ISO13485

    Produkna ngagaduhan sertifikasi CE sareng FDA médis.produk utama urang kaasup disposable sampling flocked swab, disposable virus atawa DNA sampling kit, disposable kapas swab, disposable cervical sampler jeung disposable steril sampling sikat, dihasilkeun dina GMP certif ...
    Maca deui