Bédana antara solusi pelestarian virus sareng solusi pelestarian sél

Sateuacan ngawalon bédana antara solusi pelestarian virus sareng solusi pelestarian sél, urang kedah terang heula naon solusi pelestarian virus.Solusi pelestarian virus cocog pikeun ngumpulkeun, ngawétkeun sareng ngangkut conto virus umum sapertos coronavirus anyar, virus influenza, sareng virus leungeun, suku sareng sungut.Sampling sampel virus swab dina tabung sampling nyaéta cairan anu ngajaga virus pikeun diuji.Bisa ngumpulkeun swabs tikoro, swabs nasal atawa sampel jaringan tina bagian husus.Sampel anu disimpen tiasa dianggo pikeun percobaan klinis salajengna sapertos ékstraksi asam nukléat atanapi purifikasi.Biasana aya dua jinis, hiji nyaéta jinis anu henteu diaktipkeun, anu tiasa ngajagi protéin sareng asam nukléat tina virus, sareng anu sanésna nyaéta jinis anu teu aktip, anu biasana ngandung uyah lisis tina nganonaktipkeun virus, anu ngabeulah protéin kana. ngajaga asam nukléat.

Naon solusi pelestarian sél?Nu disebut solusi pelestarian sél nyaéta solusi cryopreservation sél umum-Tujuan, nu bisa dipaké pikeun freeze garis sél manusa jeung sagala rupa sato;cryopreservation sél mangrupa sarana teknis penting pikeun kultur sél, bubuka, pelestarian sarta mastikeun kamajuan mulus percobaan..Dina ngadegna sél jeung ngadegna garis, éta pohara penting pikeun freeze sél aslina dina waktu.Dina persiapan antibodi monoklonal hybridoma, cryopreservation sél hibridoma sareng sél subclonal anu dicandak tina unggal kloning sering mangrupikeun operasi ékspérimén anu penting.Kusabab nalika garis sél stabil atanapi garis sél sékrési antibodi stabil teu ngadegkeun, prosés kultur sél bisa ngabalukarkeun percobaan gagal alatan kontaminasi sél, leungitna kamampuh sékrési antibodi atawa variasi genetik, jsb, lamun euweuh aslina. sél Panyimpenan beku bakal ditinggalkeun kusabab kacilakaan anu disebatkeun di luhur.

Kasimpulanana, solusi pelestarian virus sareng solusi pelestarian sél mangrupikeun dua solusi pelestarian anu béda.


waktos pos: Dec-07-2021