Uji sampling diri HPV di bumi

HPV disebut human papillomavirus, nyaéta virus inféksi saluran reproduksi umum, nurutkeun carcinogenicity na, dibagi kana tipe-resiko tinggi jeung low-resiko.Dina kaayaan normal, inféksi terus-terusan tina HPV résiko luhur bakal ngakibatkeun kanker serviks, sareng sakitar 90% kanker serviks aya hubunganana sareng inféksi HPV.Paling kanker cervical disababkeun ku inféksi HPV.Sahenteuna 14 jinis HPV parantos diisolasi anu tiasa nyababkeun kanker serviks, heunceut, vulvar atanapi penile.HPV16 atanapi 18 subtipe anu résiko luhur tiasa dideteksi dina kalolobaan kanker serviks sadunya, ku kituna umumna dipercaya yén HPV16 sareng HPV18 mangrupikeun anu paling patogén, sareng subtipe HPV16 anu paling dipikaresep nyababkeun kanker.
Tés HPV tradisional merlukeun pasien indit ka rumah sakit pikeun ngumpulkeun sél serviks ku dokter profésional, lajeng indit ka rumah sakit pikeun ngumpulkeun laporan tés dina 1 minggu ka 1 bulan.Sakabeh prosés pajeujeut, nyéépkeun waktos, sareng henteu pisan pribadi.Dina jaman nalika Internét dikembangkeun, hirupna nyaman, sareng manusa ngudag kahirupan anu langkung éfisién, gancang, sareng pribadi, tés diri di bumi pikeun HPV muncul sakumaha anu diperyogikeun ku jaman.Pasén ngan kudu meuli HPV cervical timer sampling test kit online, ngumpulkeun sél cervical di imah, sarta ngirim sampel ka laboratorium pakait, lajeng ngadagoan laboratorium pikeun ngirim laporan test atawa laporan éléktronik, nu aman, aman, merenah tur swasta.
The cervical swab timer sampling of Shenzhen J.able Bio Co., Ltd.. geus tungtungna diala sertipikat pendaptaran alat médis kelas kadua domestik (steril) jeung sertipikat CE sanggeus sataun panalungtikan sarta pamekaran, produksi, nguji, jsb Sakali didaptarkeun, eta geus narima ogé ku loba jalma di industri, sarta kami bakal neruskeun ngamekarkeun tur ningkatkeun ka nyadiakeun produk jeung jasa hadé.


waktos pos: Aug-11-2022