J.able Bio ciduh Koléksi Kit

Koléktor ciduh disebut ogé sampler ciduh, alat pangumpulan ciduh, tabung pangumpulan ciduh DNA.

Ciduh mangrupakeun campuran kompléks nu ngandung teu ukur rupa protéin, tapi ogé DNA, RNA, asam lemak, sarta sagala rupa mikroorganisme.Panaliti mendakan yén rupa-rupa komponén protéin dina getih ogé aya dina ciduh, sareng ciduh tiasa nunjukkeun parobihan dina tingkat sababaraha protéin dina getih.Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nangtukeun jenis panyakitna kasakit ku ngadeteksi ciduh.

Kalayan kamajuan masarakat sareng perbaikan standar hirup budaya anu terus-terusan, jalma-jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun pamariksaan médis, ngabutuhkeun metode pamariksaan sareng diagnosis anu henteu invasif, sederhana, sareng gancang.Dibandingkeun jeung spésimén sérum, ngumpulkeun ciduh téh aman tur merenah, non-invasif, tanpa résiko sumebarna kasakit getih-ditanggung, henteu aya rasa nyeri ka penderita, sarta gampang pikeun nampa.Dibandingkeun sareng sampel cikiih, ciduh boga kaunggulan tina real-time sampling.Panalungtikan ngeunaan deteksi ciduh geus ngahudang minat hébat sarta sababaraha hasil awal geus kahontal.deteksi ciduh geus loba dipaké.

Uji ciduh tiasa dilakukeun dina rupa-rupa lingkungan, kalebet di sisi jalan, sareng nyayogikeun inpormasi diagnostik anu berharga.Ciduh parantos dianggo pikeun HIV, virus HBV, sareng sagala rupa ubar sapertos kokain, uji alkohol, uji genetik, uji virus, jsb.

Katerangan produk kit koleksi ciduh J.able:

Kit ngumpulkeun ciduh diwangun ku corong, tabung sampling, sareng solusi pelestarian.Corong bisa ngirim ciduh langsung ka panyangga stabil non-toksik.Aya garis kalulusan jelas dina beungeut collector ciduh.Hal ieu kacida merenah pikeun transportasi sampel jeung neundeun.

Kolektor ciduh bisa dipaké pikeun ngumpulkeun sampel ciduh disékrésikeun ku rohangan lisan, sarta merata campur ciduh dikumpulkeun kalawan cairan pelestarian ciduh, mastikeun integritas DNA dina sampel ciduh jeung neundeun jangka panjang dina suhu kamar.Saatos sampel sasari, éta dipaké pikeun diagnosis klinis in vitro.

Métode ngumpulkeun:

1. Ciduh lembut 2ml ciduh kana kolektor ciduh.

2. Tuang leyuran pelestarian kana ciduh jeung tighten tutup.

3. Tumble luhur jeung ka handap pikeun nyampur ciduh jeung cairan pelestarian merata.

4. Pasang tabung sampling dina kantong biosafety pikeun pamariksaan.

5. Piceun corong.

Catetan: Kusabab DNA henteu sasari tina ciduh sorangan, tapi tina sél exfoliated dikandung dina ciduh.Ku alatan éta, nalika ngumpulkeun sampel ciduh, mangga cobian nganggo basa anjeun pikeun kerok rahang luhur jeung handap saloba mungkin, sarta ngagunakeun huntu anjeun kerok létah saeutik pikeun mastikeun jumlah sél exfoliated.Ku alatan éta, ulah dahar, nginum, ngaroko, jeung sajabana saméméh sampling.


waktos pos: Jun-25-2021