Shenzhen J.ale Bio Cervical Sampel Kolektor dibuka

Saatos 1 taun gawé teuas, sadaya staf Shenzhen J.able Bio Co., Ltd. geus terus milih bahan baku pikeun collector sampel cervical produk, robah desain, nguji usability jeung kaamanan produk, dikirim sampel pikeun inspeksi. , sarta diverifikasi kualitas produk, jsb, tungtungna ayeuna, dina Juni, 2022, urang meunang sertipikat pendaptaran alat médis Cina Kelas II sarta junun didaptarkeun, CFDA.

Kolektor sampel cervical utamana dipaké pikeun ngumpulkeun sél épitél cervical, klaster sél jeung massa sél.Éta ogé umumna katelah saringan kanker serviks gynecological HPV.

Janten naon kanker serviks sareng naha urang kedah ngalakukeun screening kanker serviks?

Naon kanker cervical

Kanker serviks ayeuna mangrupikeun hiji-hijina kanker gynecological kalayan étiologi anu jelas.Étiologina disababkeun ku inféksi pengkuh tina virus HPV (human papillomavirus) résiko luhur, anu raket patalina sareng kahirupan seksual.Awéwé anu gaduh sex teuing dini mangrupakeun faktor penting dina ngaronjatkeun incidence kanker serviks.Salah sahiji faktor;lamun teu nengetan kabersihan seksual atawa kahirupan seksual najis, sababaraha pasangan seksual baris ngaronjatkeun incidence kanker serviks.Panaliti ayeuna nunjukkeun yén langkung ti 95% pasien kanker serviks mawa HPV, ku kituna, éta dianggap palaku kanker serviks.

Kanker serviks sanes panyakit anu teu tiasa diubaran.Lamun bisa dideteksi dini, laju cageur kasakit kacida luhurna, sarta kamajuan kasakit pisan slow.Biasana peryogi mangtaun-taun atanapi bahkan puluhan taun ti katépaan ku virus dugi ka tungtungna janten kanker.Ku alatan éta, deteksi dini sareng deteksi dini penting pisan.

Nyababkeun Kanker Serviks

Naha anjeun terang?Langkung ti 95% kanker serviks disababkeun ku inféksi HPV anu résiko luhur.Ayeuna, aya langkung ti 120 jinis HPV anu dipikanyaho, langkung ti 30 jinis aya hubunganana sareng inféksi saluran reproduksi, anu langkung ti 10 jinis aya hubunganana sareng neoplasia intraepithelial cervical (CIN) sareng kanker serviks raket patalina.Panaliti médis mendakan yén langkung ti 99% jaringan kanker serviks gaduh inféksi HPV anu résiko luhur.

Saringan Kanker Serviks

Salami awéwé ngamimitian hubungan seksual, aranjeunna kamungkinan kainfeksi HPV (virus papilloma manusa, panyabab utama kanker serviks).Kumaha carana ngalakukeun screening kanker cervical?Saringan kanker serviks kedah nganggo prosedur "tilu-léngkah" tina sitologi serviks atanapi deteksi DNA HPV anu résiko luhur, kolposkopi, sareng biopsi serviks.Diagnosis dumasar kana diagnosis histologis.

1. Cervical cytology

Dibandingkeun sareng deteksi HPV anu résiko luhur, sitologi ngagaduhan spésifisitas anu luhur tapi sensitipitasna rendah.Screening kudu dimimitian 3 taun sanggeus aktivitas seksual, atawa sanggeus umur 21, sarta review rutin.

2. Résiko luhur tés DNA HPV

Dibandingkeun sareng cytology, éta ngagaduhan sensitipitas anu langkung luhur sareng spésifisitas anu langkung handap.Bisa dipaké dina kombinasi kalayan cytology pikeun screening kanker cervical.Ogé bisa dipaké pikeun triage of cytology abnormal.Nalika sitologi nyaéta sél skuamosa atypical of undetermined significance (ASCUS), tés DNA HPV anu résiko luhur dilaksanakeun.Colposcopy dipigawé pikeun penderita positif, sarta cytology sanggeus 12 bulan pikeun penderita négatip.

3. Kolposkopi

Upami sitologi nyaéta sél skuamosa atipikal (ASCUS) sareng tés DNA HPV résiko luhur positip, atanapi lesi intraépitél skuamosa kelas rendah sareng saluhureun, kolposkopi kedah dilakukeun.

Pencegahan Kanker Serviks

Henteu aya gejala klinis dina lesi precancerous tina cervix sareng dina tahap awal, sareng kalolobaanana aya dina tahap maju nalika gejala muncul.Ku alatan éta, screening kanker serviks rutin pohara mantuan pikeun pencegahan kanker serviks.Komunitas médis ngakuan yén métode pamariksaan dewasa pikeun kanker serviks nyaéta TCT (test cytology basis cair) sareng deteksi HPV (human papillomavirus), duanana dilakukeun ku cara ékstraksi sékrési tina saluran serviks, ngumpulkeun langkung seueur sél tibatan smears cervical.Laju deteksi gabungan tina lesi precancerous cervical langkung ti 90%.

Pencegahan kanker serviks museurkeun kana pamariksaan.Salami awéwé anu gaduh hubungan seksual kamungkinan kaserang kanker serviks, dumasar kana distribusi umur pasien, disarankeun pikeun ngalaksanakeun screening kanker serviks ti umur 25 dugi ka 70 taun, atanapi tina hubungan seks salami 3 taun.Lajeng ngamimitian screening.

Upami kaayaan ékonomi ngijinkeun, pamariksaan ginekologi saatos umur 25 taun tiasa ngalaksanakeun pamariksaan HPV sareng TCT dina waktos anu sami;lamun kaayaan ékonomi rata, HPV kudu dipigawé sahenteuna unggal tilu taun, sarta TCT kudu dipariksa sanggeus deteksi positif.Upami TCT henteu nembongkeun lesi precancerous, anjeun tiasa ngantosan genep bulan pikeun mariksa HPV anu résiko luhur;Upami TCT sareng HPV normal, anjeun tiasa pariksa unggal 5 taun dugi ka umur 70 taun.


waktos pos: Jul-05-2022