. Cina Lisan Sampling Foam Swab-Round Sirah pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Lisan Sampling Busa Swab-Balik Kepala

Katerangan pondok:

Jumlah modél: FS-H708

Dimaksudkeun pamakéan: ngumpulkeun specimen lisan, collector ciduh

Bahan: bolu médis, PU

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

YJFS-708-FS-H708_01 YJFS-708-FS-H708_02 YJFS-708-FS-H708_03 YJFS-708-FS-H708_05 YJFS-708-FS-H708_06

Layanan kami:

1. Bales patarosan anjeun dina 24 jam.

2. pabrik GMP, nawarkeun produk aman tur kualitas luhur ka anjeun.

3. Desain ngaropéa nyaéta sadia.OEM & ODM wilujeng sumping.

4. solusi ekslusif jeung uique bisa disadiakeun ka anjeun ku insinyur well-dilatih jeung profésional urang jeung staffs.

5. diskon husus sarta panangtayungan wewengkon jualan disadiakeun pikeun distributor Anjeun.

Kusabab gawé babarengan anu caket sareng seueur lembaga riset di bumi sareng di luar negeri, kalolobaan produk urang ngagaduhan CE, FDA, ISO13485, ékspor sertipikat produk médis, uji Biocompatibility sareng laporan SGS.Sajaba ti éta, urang keur nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda.Adhering kana prinsip bisnis saling mangpaat, kami geus miboga reputasi dipercaya diantara konsumén urang kusabab cervices profésional urang, produk kualitas sarta harga kalapa.Kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM.

Upami anjeun ngagaduhan ideu atanapi konsép énggal pikeun produk, mangga ngahubungi kami.Kami bungah gawé bareng anjeun sarta tungtungna mawa Anjeun produk wareg.


  • saméméhna:
  • Teras: