. Cina Lisan Sampling Swab di Tube pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Oral Sampling Swab di Tube

Katerangan pondok:

Jumlah modél: TFS-T(YC)

Dimaksudkeun pamakéan: Dry sampling swab kit, tube teuas

Bahan: Nylon swab

Breakpoint: Pilihan

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

OEM: Logo silkscreen sadia


Rincian produk

Tag produk

1

INFORMASI PRODUK

Ngaran produk: Spésimén Koléksi Swab di Tube

Modél: TFS-T(YC)

Spésifikasi: Sampling swab sareng tabung

Dimaksudkeun Pamakéan: Koléksi Spesimen Lisan, Sampling garing

Bahan pipah: ABS

Héjo Tube Bahan: ABS

Warna: OEM sayogi

TFS-T(YC) 2

FITUR

202111113141145

Nilon flocked tip

kempelan sampel punjul tur élusi
DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR

Moulded breakpoint

Cecekelan titik putus anu dibentuk, sirah swab gampang pegat kana tabung transportasi

TAMPILAN PRODUK

IMG_8657
IMG_8656

J.able Flocked Swab

Optimalkeun produk dumasar kana karakteristik anatomi manusa pikeun ningkatkeun kanyamanan pasien sareng efisiensi koleksi spésimén.

Semprot téknologi flocking serat nilon pikeun ningkatkeun koleksi sareng sékrési sampel.
Kontras seukeut kana swabs tradisional, struktur jeung bahan serat nilon of swab flocked bisa mindahkeun sél gancang tur éféktif, sarta mantuan sampel cair bisa hydraulically diserep ku aksi kapilér antara bundles serat.Sampel nu dikumpulkeun ku swab flocked bakal dimuat dina beungeut swab, ku kituna pikeun ngalengkepan elusi gancang tur teleb.

Téknologi nylon flocking
kempelan sampel punjul tur élusi
DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR
Moulded breakpoint


  • saméméhna:
  • Teras: