. Cina Oropharyngeal Swab pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Swab Oropharyngeal

Katerangan pondok:

Jumlah modél: TFS-TC (1503LMZ22ZR)

Pamakéan dimaksudkeun: Kumpulkeun conto biologis sapertos sél exfoliated sareng virus tina rongga lisan pikeun kultur sél, deteksi DNA / RNA, jsb.

Bahan: Nylon swab

Breakpoint: 30mm breakpoint / 150mm panjangna

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

KELEBIHAN

Tag produk

TFS-TC(1503LMZ22ZR)-口腔采样_01

INFORMASI PRODUK

Ngaran produk: Oral Sampling Swab

Katerangan Produk: Koléksi Sampel Disposable Flocked swab

Dimaksudkeun Pamakéan: Sampling Lisan

Bahan Tip: Nylon Flocked

Bahan tongkat: ABS

TFS-TC(1503LMZ22ZR)-口腔采样_05

FITUR

Nilon flocked tip

kempelan sampel punjul tur élusi

DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR

Moulded breakpoint

cecekelan breakpoint dijieun, sirah swab gampang pegat kana tube transportasi

Dipak individual

sterilisasi lradiasi individual dipak dina kantong kertas-poli

TFS-TC(1403LMZ10ZR)口腔采样_10

PITUDUH

Buka bungkusan sareng cabut swab sampling

Sanggeus ngumpulkeun sampel, nempatkeun kana tabung sampel

Pegatkeun batang swab sapanjang titik pegatna swab sampling, sareng tinggalkeun sirah swab dina tabung sampling

Kencangkeun panutup pipa sareng nunjukkeun inpormasi koleksi

IMG_8644
IMG_8141
IMG_8150

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Optimalkeun produk dumasar kana karakteristik anatomi manusa pikeun ningkatkeun kanyamanan pasien sareng efisiensi koleksi spésimén.

    Semprot téknologi flocking serat nilon pikeun ningkatkeun koleksi sareng sékrési sampel.
    Kontras seukeut kana swabs tradisional, struktur jeung bahan serat nilon of swab flocked bisa mindahkeun sél gancang tur éféktif, sarta mantuan sampel cair bisa hydraulically diserep ku aksi kapilér antara bundles serat.Sampel nu dikumpulkeun ku swab flocked bakal dimuat dina beungeut swab, ku kituna pikeun ngalengkepan elusi gancang tur teleb.

    Téknologi nylon flocking
    kempelan sampel punjul tur élusi
    DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR
    Moulded breakpoint