. Cina Ciduh Koléksi Kit pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Kit Koléksi ciduh

Katerangan pondok:

Nomer modél: PT

Dimaksudkeun pamakéan: Self-kumpulan, gampang dipaké ku orok jeung manula, sadaya-dina-hiji sistem pikeun ngumpulkeun ciduh, stabilisasi jeung angkutan, neundeun

Spésifikasi: Corong, tabung, solusi pelestarian

Mangsa validitas: 2 taun

Sterilisasi: iradiasi atanapi henteu

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

PT (1) PT (2) PT (3) PT (4)

Nomer modél Komponén
SCK-TA Corong x 1, Tabung 5ml x 1, Cap x 1
SCK-TB Corong x 1, 10ml Pipa x 1, Cap x 1
SCK-TC Corong x 1, Tabung 5ml x 2, Cap x 1
SCK-TD Corong x 1, Tabung 10ml x 2, Cap x 1
SCK-TE Corong x 1 , Tabung 5ml x 2 , Cap x 2
SCK-TF Corong x 1, Tabung 10ml x 2, Cap x 2
SCKPL-TA Corong x 1, 5ml Tube x 1, Cap x 1, Ngawétkeun Solusi
SCKPL-TB Corong x 1, 10ml Tube x 1, Cap x 1, Ngawétkeun Solusi
SCKPL-TC Corong x 1 , 5ml Tube x 2 , Cap x 1, Ngawétkeun Solusi
SCKPL-TD Corong x 1, 10ml Tube x 2, Cap x 1, Ngawétkeun Solusi
SCKPL-TE Corong x 1, 5ml Tube x 2, Cap x 2, Ngawétkeun Solusi
SCKPL-TF Corong x 1, 10ml Tube x 2, Cap x 2, Ngawétkeun Solusi

PT (5) PT (6) PT (7) PT (8)


  • saméméhna:
  • Teras: