. Cina Screw Cap Microtube pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Screw Cap Microtube

Katerangan pondok:

Jumlah modél: LKG-0.5 / LKG-2 / LKG-2BG / LKG-2YYS

Volume 0,5ml, cap warni;

Jilid 2ml, cap warni;

Jilid 2ml, warna coklat, nyingkahan cahaya;

Jilid 2ml, topi warna-warni, kalayan graguate


Rincian produk

Tag produk

2ml Screw Cap Microtube-7

SAMPEL TUBE

DNase na RNase bébas, kinerja sealing High

INFORMASI PRODUK

LKG-2_02

Jumlah modél: LKG-0.5

Ngaran produk: Sampel Tube

Bahan: Polipropilén

Kamampuh: 2ml

Warna: Transparan

Jumlah modél: LKG-2

Ngaran produk: Sampel Tube

Bahan: Polipropilén

Kamampuh: 2ml

Warna: Transperate / Beureum / Konéng / Bulao / Héjo Cap

LKG-2_03
LKG-2BG_03

Jumlah modél: LKG-2BG

Ngaran produk: Sampel Tube

Bahan: Polipropilén

Kamampuh: 2ml

Warna: Coklat

Jumlah modél: LKG-2YYS

Ngaran produk: Sampel Tube

Bahan: Polipropilén

Kamampuh: 2ml

Warna: Transperate / Beureum / Konéng / Bulao / Héjo Cap

2ml Screw Cap Microtube kalawan Pascasarjana-6
ukuran LKG-0.5

LKG-0.5

ukuran LKG-2

LKG-2

Ukuran LKG-2BG

LKG-2BG

Ukuran LKG-2YYS

LKG-2YYS

FITUR

DNAse/RNAse bébas, Lulus

kasabaran suhu: -196 ℃ -121 ℃

Suhu luhur sareng résistansi tekanan

Ngulang katirisan jeung thawing

Nyingkahan cahaya

Steril sadia

Pirogen bébas

1. produk nu ngandung euweuh mutagens, euweuh DNase, RNase, euweuh endotoxin, bisa sterilized ku sinar gamma.

2. Bahan anu luyu jeung USPCLASS V, euweuh plasticizer, euweuh logam beurat.

3. Patuh kana tés biokompatibilitas.

4. Sasuai jeung sarat panutupanana IATA jeung Peraturan Barang Bahaya.

5. kasabaran kimiawi kuat ka asam, alkali jeung alkohol.

6. 617200 percetakan dua warna kalawan skala hideung aréa tulisan bodas.

TAMPILAN PRODUK

LKG-0.5-1
LKG-0.5-2
LKG-0.5-3
LKG-0.5-4
LKG-2-1
LKG-2-3
LKG-2-2
LKG-2-4
LKG-2BG (1)
LKG-2BG (2)
LKG-2YYS (1)
LKG-2YYS (2)

  • saméméhna:
  • Teras: