. Cina Self-kumpulan Cervical Swab (Kit) pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Swab Cervical Koléksi Mandiri (Kit)

Katerangan pondok:

Jumlah modél: FS-H11

Dimaksudkeun pamakéan: Self-koleksi di imah, HPV DNA, gampang ngagunakeun All-in-hiji sistem pikeun ngumpulkeun cervix, stabilisasi jeung angkutan, neundeun

Bahan: bolu kelas médis, PU

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE

OEM: sadia


Rincian produk

Tag produk

WX20220811-115721
WX20220811-114139
FS-H11
Koléksi diri Cervical Swab Kit
Koléksi diri Cervical Swab Kit
WX20220811-104453
WX20220811-121115
WX20220811-121304
WX20220811-121200
WX20220811-121227

Awas

1. Taya sajarah kahirupan seksual;Hindarkeun panggunaan nalika menstruasi, kakandungan sareng laktasi;

2. Hindarkeun pamakéan ku awéwé jeung lesions saluran séks (tatu, bedah, radang, tumor) atanapi anu nembe undergone bedah cervical (cryotherapy, electrocination, tapering, laser).Cervicitis akut kudu dirawat heula, lajeng sampel sanggeus recovery;

3. Ulah boga kelamin atawa mandi pikeun 24 jam saméméh sampling;irigasi heunceut atawa nginum obat intravaginal teu kudu dipigawé dina 3 poé saméméh sampling;

4. Jalma anu dina kaayaan kritis sarta bisa jadi dina bahaya hirup salila ujian;

5. Produk ieu mangrupa produk disposable kalawan bungkusan bebas, ngan pikeun pamakéan pribadi, hiji kit pikeun hiji jalma, teu diwenangkeun babagi.

6. Ulah make nalika bungkusan bebas ruksak, sirah sampling kakeunaan tube atawa sirah sampling dipisahkeun tina tabung;

7. produk nu geus dipaké ku angka nu gede ngarupakeun jalma, sarta operasi swab sampling aman tur henteu aya rasa nyeri, tapi masih dianjurkeun pikeun ngalakukeunana di parusahaan batur;

8. Lamun perdarahan atawa nyeri pengkuh lumangsung salila sampling, mangga eureun operasi geuwat sarta indit ka rumah sakit pikeun perlakuan.

9. Nalika nganggo, nengetan tanggal kadaluwarsa produk, produk kadaluwarsa dilarang pisan dianggo;

10. Nengetan tanda bungkusan jeung pariksa naha pakét ruksak.Upami ruksak, éta dilarang pisan dianggo.

11. Dispose nurutkeun métode perlakuan runtah médis sanggeus pamakéan.


  • saméméhna:
  • Teras: