. Cina Short Break nasal Swab pabrik jeung suppliers |J.sanggup

Pondok putus irung Swab

Katerangan pondok:

Jumlah modél: NFS-TB1 (150X48MMZ20ZR)

Dimaksudkeun pamakéan: Kumpulkeun sampel virus tina nasopharyngeal manusa jeung saluran engapan, pikeun influenza, HFMD jeung panyakit virus engapan lianna, cocog pikeun tube 5ml.

Bahan: Nylon swab

Breakpoint: 4.8cm / 15cm panjangna

Sterilisasi: iradiasi

Mangsa validitas: 2 taun

Sertipikat: CE, FDA

OEM: sadia


Rincian produk

KELEBIHAN

Tag produk

NFS-TB(150X48MMZ20ZR)-鼻腔采样,-cocog-ka-2-5ml-sampling-tabung_01

INFORMASI PRODUK

Ngaran produk: Disposable Specimen Collection Swab

Bahan Tip: Nylon Flocked Serat

Bahan tongkat: ABS

OEM: Sadia

Aplikasi: Cocog jeung 2-5ml Sampling Tube Nasal Sampling

NFS-TB(150X48MMZ20ZR)-鼻腔采样,-cocog-ka-2-5ml-sampling-tabung_05

FITUR

Nilon flocked tip

kempelan sampel punjul tur élusi

DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR

Moulded breakpoint

Cecekelan titik putus anu dibentuk, sirah swab gampang pegat kana tabung transportasi

Dibungkus sacara individu

sterilisasi lradiasi individual dipak dina kantong kertas-poli

06

PITUDUH

Buka bungkusan sareng cabut swab sampling

Sanggeus ngumpulkeun sampel, nempatkeun kana tabung sampel

Pegatkeun batang swab sapanjang titik pegatna swab sampling, sareng tinggalkeun sirah swab dina tabung sampling

Kencangkeun panutup pipa sareng nunjukkeun inpormasi koleksi

TAMPILAN PRODUK

IMG_8290
IMG_8210
IMG_8218
IMG_8219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Optimalkeun produk dumasar kana karakteristik anatomi manusa pikeun ningkatkeun kanyamanan pasien sareng efisiensi koleksi spésimén.

    Semprot téknologi flocking serat nilon pikeun ningkatkeun koleksi sareng sékrési sampel.
    Kontras seukeut kana swabs tradisional, struktur jeung bahan serat nilon of swab flocked bisa mindahkeun sél gancang tur éféktif, sarta mantuan sampel cair bisa hydraulically diserep ku aksi kapilér antara bundles serat.Sampel nu dikumpulkeun ku swab flocked bakal dimuat dina beungeut swab, ku kituna pikeun ngalengkepan elusi gancang tur teleb.

    Téknologi nylon flocking
    kempelan sampel punjul tur élusi
    DNase sareng RNase bébas sareng henteu ngandung agén ngahambat PCR
    Moulded breakpoint